Україна буде жити
Як сіль в безмежнім, грізнім океані,
Життєві сили розтопились в тілі.
І стало важко жити Україні,
Піднять не може, крила онімілі.
Століттями ділили і ламали.
Кайдани зради, навіть, одягли.
За золото купляли й продавали –
Продати дух козацький не змогли!
І дух козацький ще вирує.
В сльозах, вогонь надії, не втопити.
Життя чи смерть? Питання вас турбує?
Квітуча Україна буде жити!