Я за тобою сумую,
кожен день на пальцях я рахую
кожну мить без тебе задихаюсь
й об чужі слова зненацька спотикаюсь
я надіюсь скоро зустріч буде наша
скоро будем із одної чаші
дихати надіятись радіти
і дивитися на світ мов Божі діти
Кожна мить ця буде неповторна
Кожне слово зачіпає жорна
Кожна міміка чи жести пантоміми
Є для нас потрібні і без зміни
Я вважаю ми повинні бути разом
Хоч це розумію не одразу
Я надіюсь що ти також цього хочеш
Й душу ти мою легенько залоскочеш
Озирнусь і скажу я чекала,
Кожен день на пальцях рахувала
І твої листи я розгортала
І між слів кохання я шукала
Я все розумію…світ цей грозний
Заздрість,щирість і чужі слова
Все що я втрачала відшукала
Та для тебе половинку віднайшла
Лиш тобі її дарую і римую
Цю сльозу маленьку й подих слів
Крапельку тепла яку знайду я
Ось тримай в серденько положив
І для мене світ весь цим відкрив
І простори і сади й гаї
Всі що є на світі ось на цій землі
Я прийму від тебе і скучаю
Та про зустріч нову забуваю
Коли ,коли, коли всі дні оці пройдуть
І нас з тобою поруч легесенько зведуть