А осінь на мене зла -
(Я зрадила їй з тобою) -
Дощем по вікні стекла
І стала собі зимою...
Нехай уночі мороз,
Та в серці буяє літо...
Скажи, як тобі вдалось
Мене восени зігріти?
Хай осінь собі дощить
І вітром холодним виє!
Байдуже! Бо я в цю мить
Твої цілуватиму вії...