Я знаю, що ти хочеш чути
Про те, що я тебе кохаю.
Та головніше це відчути,
Бо в серці я слова ховаю.
Слова-це вітерцю пориви,
Як що їх ділом не скріпити.
То нащо витрачати сили,
Щоб їх до вітру говорити.
Якщо кохаю - ти відчуєш,
Та якщо ні - то вибачай
Я сподіваюсь ти почуєш,
Як шумить на серці гай.
Як бурлять по жилах ріки,
Як хвиля човен мій жене.
Бо щиро прагну щоб навіки
Без сумніву кохав мене.