Розквітли вишні у веснянім саду,
Повернулись птахи і в`ють гнізда у стріхах.
Дівчата пускають вінки по воді,
Річка підхоплює вінки і мчить на зустріч долі їх.
Зелено розквіла Україна,
Прокинулись и степи, і поля, і гори, і сади.
І співають ніжно, як мама сину
Пісню весни і квітючої краси в полонині.
І я побігла зранку у садочок,
Назбирала квітів і сплела віночок.
Ні, я не пущу його по воді,
Я при зустрічі подарую тобі.
Зелено розквіла Україна,
Прокинулись и степи, і поля, і гори, і сади.
І співають ніжно, як мама сину
Пісню весни і квітючої краси в полонині.
А коли сонце закотиться за край,
Я прийду до тебе у зелен гай.
І нехай всі сплять, а ми будем вдвох,
Під сявом зірок зустрінем світанок.
Зелено розквіла Україна,
Прокинулись и степи, і поля, і гори, і сади.
І співають ніжно, як мама сину
Пісню весни і квітючої краси в полонині.
А на ранок проведеш до хати,
Поцілуєш,і я піду, поки не встала мати.
А ввечері, чекаю, прийдеш ти,
Попросиш в неї моєї руки.
Зелено розквіла Україна,
Прокинулись и степи, і поля, і гори, і сади.
І співають ніжно, як мама сину
Пісню весни і квітючої краси в полонині.
30липня 2010 р.
ID:
223613
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 21.11.2010 17:56:27
© дата внесення змiн: 21.11.2010 17:56:27
автор: Саша Янгол
Вкажіть причину вашої скарги
|