Зорі світять у вікно
майже як твої очі,
майже як ти смієшся
місяць іде по ночі.
Колись я тебе не знала,
і не приходив ти увісні.
Не знала, що буду щаслива,
Ти-найпотрібніший на Землі.
Теплий той літній вечір
Не забути ніколи мені.
Ту нашу липневую зустріч.
Ти пам`ятаєш її, чи ні?