ДОСТАТНЬО З МЕНЕ ПРАВИЛ І ПАРОЛІВ...
БЕЗГЛУЗДИХ МАСОК І ЧУЖИХ ПРОБЛЕМ...
МЕНЕ Й ТЕБЕ Я ВИКРЕСЛЮ ІЗ ЦИХ
СТАРИХ ІЛЮЗІЙ І БАНАЛЬНИХ СЦЕН...
НАБРИДЛИ ВІЧНІ КАЯТТЯ НА ДОЛЮ..
НА БОГА ВИШНЬОГО І ВСЕ ЖИТТЯ...
ХТО ОБІЦЯВ ВАМ ТУТ ЩАСЛИВУ ДОЛЮ?
НІХТО НЕ ЗНА ЦЬОГО СПОВНА...
СЛЬОЗИ НЕ ЛИЙТЕ...БО УСЕ МИНАЄ...
ХАЙ ЗАРАЗ СУМНО У МОЇЙ ДУШІ...
ПРОЛИНЕ ЧАС...І ЗАГЛАДИТЬ РАНИ...
СТРЕ БІЛЬ ІЗ СЕРЦЯ,А ТЕБЕ З ЖИТТЯ...
НЕ СМІЙ ВИНИТЬ МЕНЕ В НЕЩАСТЯХ...
ТИ МАЄШ ВОЛЮ І САМ ВИБИРАЙ...
ЩО ТУТ РОБИТИ...І ЩО КАЗАТИ...
ЗА МНОЮ Ж ВИБІР ЗРОБЛЕНИЙ ТАМ...
ЯКОЮ БУЛА Я І КИМ СЬОГОДНІ СТАЛА...
МОЇ ПРОБЛЕМИ...НІ!НЕ КАЮСЬ Я...
Я НЕ ВВАЖАЮ,ЩО Є ІДЕАЛЬНА...
ГРІХИ Я ЗНАЮ І СВОЇ ПРАВА...
НІ!НЕ ВИНЮ!НЕ ПРИЗИРАЮ...
Й ТИ НЕ СУДИ МОЇ ШЛЯХИ...
ЗБИЛАСЬ З ШЛЯХУ,ТА НЕ ПРОПАДУ...
ЯКОСЬ Й БЕЗ ТЕБЕ Я ТУТ ПРОЖИВУ!!!!!!!!