Величні хвилі в океані,
Самотній човен в даль несуть,
В його житті шляхи незнані,
Яких вже мабуть не знайдуть.
Човен не зможе потонути,
В глибинах сліз і почуттів,
Минулий час не повернути,
І не згадать одне з життів.
Його хитає сивий вітер,
Його кидає з боку в бік,
Йому в повітря не злетіти,
Коли минає з віком вік.
Він зникне й більш не повернеться,
І не залишить згадки слід,
Назад ніхто не озирнеться,
І не зупинеться на мить...