Ну ось...і підійшов кінець мого випробування..
Життя в якому існувала я - шукаючи правди...
Так смішно - думати про неіснуюче ..
Так дивно згадувати - страждання..
Ну ось - я накінець переродилась...
зняла я як змія - облізлу шкіру..
я заблукала та вернулась..
відчула в собі дивну зміну..
мені вже не важлива думка стаї...
не стала я жорстокою до болю..
я силу свою в серці відшукала..
себе найшла я у своїй ж неволі..