Б'ється кришталь.
Кровоточать рани.
Рука зжата в кулак,
та не та сила в ударі.
Зупиниться час,
безкінечними стануть ночі.
Серце битиметься, та не в такт,
помруть твої очі.
І згине біль.
І згине смуток.
І згине те, що не забути.
Ні, світла, ні тепла.
Нема тепер до тебе жалю.
Не любила, люблю.
Любов - це те, що не вмирає.
Любов - це сила, що боляче вдаряє.
Любов - це сила, що підносить до раю!