Зустрілись неждано з тобою
І нам не забути цей час,
Сьогодні ми раді обоє -
Ця зустріч поєднує нас.
Нам місяць ясніше сіяє
І зорі вгорі мерехтять,
Як голос твій ніжний лунає -
Дерева про нас шепотять.
Для мене цей вечір святковий –
Хай усмішка щастям сіяє,
І погляд твій ніжний, чудовий
У душу мою проникає.
Лиш серце так ніжно тріпоче,
Немов сизокрилий той птах,
А ти розлучатись не хочеш,
Читаю в твоїх я очах.
Вуста соковиті, солодкі
І голос такий чарівний,
В ці зустрічі милі, короткі,
Як приз у житті головний!
23. 01. 2003 р.