Хто я? Живу я чи помер?
Якщо це смерть,то де ж життя?
Якщо життя,то краще смерть.
Розбиті мрії, - уламки самолюбства,
І знов невдача,чим я заслужив?
Навіщо марні спроби самогубства,
Яких би ти ніколи не здійснив.
У мене є свідомість та немає мрій,
Я ще не мертвий,значить ще живий…
24.10.2008