Ображені рими тікають в борделі
Продажно служити старим тюхтіям.
Звиватись під ними
В химерних конструкціях
Їх анахронізмів,
Архаїзмів,
Алкоголізмів
Та інших всіляких «ізмів».
Вони мов ті молоденькі дурепи,
Що шукали в Туреччині дешевого щастя,
А стали простими затяганими «наташами».
І як тепер їх визволяти?
Де знайти того Котигорошка,
Вернигору,
Вернидуба,
Чи Крутивуса?
Де знайти психоаналітика,
Який займеться вашою реабілітацією,
Адаптацією,
новою соціалізацією?
Навчить знову довіряти поетам?