хоронячий хвою холм хвастав хтивим хризантемам, хвалив холодний хребет хреста, хороми храму ходжа-ханів. хмурими хмельними хвилинами, художників холості хвилюють. храбрують, хортів худих хватають, халепа - хіба хижака хопиш? хлюпає хлюща, хрепе хуртовина, хильцем хитається хрест. хранитель хрустального храму хохоче, хвилюється, хибно халазії хоче. хочеться хисту - хапай херувіма, хіросіми хвилі - ходи, хитає. хаос хронічних хвороб, хоч-не-хоч, холоднокровно храм ховає.
ID: 250250 Рубрика: Поезія, Вірші, що не увійшли до рубрики дата надходження: 28.03.2011 19:56:54 © дата внесення змiн: 28.03.2011 19:56:54 автор: Марианна Якуненко
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie