Якщо не так, то тоді як?
Складне до неможливості питаня.
Я, як старий, задрипаний маяк,
Хочу, щоб бачили старання.
Я намагаюсь світло дарувати,
А сиплеться лише пилюка.
Я намагаюся слова сказати,
А чути лиш окремі звуки.
Але усе одно не вимкну я
Ліхтарика, що в серці ще жевріє.
Може для когось той маяк
Надію або душу відігріє.