вбиваю час в книжках
щоб утекти у невідомість
живу не тут, живу в казках
там моє серце,тут свідомість.
це мій приватний вигаданий світ
де я ховаюсь від проблем
там буква то колючий дріт
від нерозгаданих дилем.
там я свій власний режисер
пишу життя у віршах
сценарій вільний від афер
там не таке, там інше.