Надворі сонце, дощ і вітер.
Все разом можна там зустріти.
Сьогодні унікальний день.
Але нема в гаю пісень.
Не стукають вже барабани.
І знов пропала десь кохана.
І солов'ї вже не співають.
І звуки радісні стихають.
Рожеві окуляри загубились.
І знов страждання народилось.