В старих підвалинах мого нового серця
Втаїлось тихе, дивне почуття
Воно немов той джміль кусає перцем
Та надає наснагу до життя
Воно мов птах здіймає в небо
І все летить. Куди?
Туди, куди бажає серце
Веселкою цвіте душа
І я пустив, нехай собі летить
Де вічний спокій лагідних пісень
Де краплі щястя наповнюють сповна
Тож не моє то Боже то так треба
Але вернулось воно в туж саму мить
Й пішов війною лагідного слова
Веселих посмішок, щясливих вечорів
Бо я хотів, хотів до дому...
Чудові дні, веселі дні
Вони ведуть мене туди