Що таке кохання?
Це питання задають люди,які не розуміють значення цього слова...але...інколи і я не можу зрозуміти...чому я кохаю?...чого я чекаю?
Можливо хтось подумає що це просто пусті питання...але коли пройшло чотири роки з дня,коли я побачила його очі,коли я побачила його щиру усмішку...і накінець,коли я зрозуміла,що не можу без нього...
Але знаєте...мені навіть не хотілось ні думати про когось іншого,ні бачити когось в ролі мого хлопця.Зараз,коли я бачу його..мені хочеться підійти до нього і просто обняти,запитати як в нього справи...але чому я не можу цього зробити?Тому що,перший крок повинен робити хлопець...можливо мені прийдеться ще довго дивитись на його очі,слухати його голос,дивитись на його усмішку віддалік від нього...але в моїм серці ще живе малееееенький шматочок надії,що він одного чудового дня підійде до мене і скаже:"Знаєш...я не можу без тебе...я давно думаю про тебе...Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!",віп обніме мене і в нас накінець все буде добре.....
Попробуйте поигратьв "сильную женщину" и признайтесь первой.Это совет практичного психолога.В большинстве случаев срабатывает.Знаю немало примеров.Удачи вам!!!
Наталья Костенко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00