підведи до вікна коридорного
того вищого за тебе
сіроокого
імені котрого звісно не знаю
і тому зву алекс нельсон
як зазначено на вбивчому профайлі
підведи до вікна подумки
тримаючи його під руку
високого
але все ж нижчого за мене
і це не тому
що я читаю більше
а він як я
мені відповідають подружки текстовими
повідомленнями на розхитану поезію
а ти давай підведи його до вікна
бо йому взаємністю
відповідають подружки
під квіткою сонця цього
я поняття не маю
зеленого
який у нього голос
бо не ставить питань він
а я наввипередки
заздалегідь відповідаю
і тобі також
ти та котра
підведе його до вікна
щоб вказати долонею на дощ
прихований
за золотими пушинками і маслом
запашним фольгою схованим
енних провулків і правуликів
а в них
ніхто
інший
як
риби
а я одним оком лиш
однесеньким