КОХАННЯ У 100 СЛОВАХ НЕ ПОЯСНИШ
ЯК ТИ ЛЮБИШ , ЯК СЕРЦЕ Б'ЄТЬСЯ У ГРУДЯХ
ЧОМУ ТАК ТЯЖКО ВСЕ ЦЕ СКАЗАТИ?
А З ПРИЧИНИ ТО ПРОСТОЇ :
НЕ ЗРОЗУМІЮТЬ А ЩЕ Й ЗАСУДИТЬ НЕПРОТИ.
НЕСТРИМНО В СЕРЦІ ВСЕ ТРИМАТИ
СЛЬОЗАМИ З СЕРЦЯ ТУГУ ЗНЯТИ
І ЛИШЕ НА КІЛЬКА ТИХ ХВИЛИН
ЧАРІВНУ УСМІШКУ ПОКАЗАТИ
А БІЛЬ НЕСТЕРПНА І ЖОРСТОКА
ПОМІЖ ГОРЯ НЕ ПРОЙДЕ
І ПОМОГТИ НЕ ВЗМОЗІ ВЖЕ СЛЬОЗА,
А МІЖ НАМИ ВСЕ РОСТЕ СТІНА
НЕПОРУША ,НЕПОХИТНА
АЛЕ МОЯ ЛЮБОВ ДО ТЕБЕ ЩЕ ЖИВА
ЗНЕХТУВАТИ НЕЮ НЕМОЖЛИВО
І ЯК ЛИСТОК НЕ ВИКИНЕШ ІЗ СЕРЦЯ
БО Я УСЕ Ж ТАКИ ЛЮДИНА
А ДЛЯ ЛЮДИНИ ПРИТАМАННІ ПОЧУТТЯ !..