ЧАСОМ ПУСТОТА СЕРЦЕ ПОЛОНИЛА
БО БЕЗ НЬОГО ЦЕ ЖИТТЯ НЕ ТАКЕ ВЖЕ МИЛЕ
ТОДІ КОХАЛА , А ЗАРАЗ Я ОДНА
І ВЕРНУТЬ ТЕПЕР НЕ В СИЛАХ
ТУ МИТЬ ПРЕКРАСНУ І ЧУДНУ
ТОМУ ЩО НЕ ЛИШИЛОСЯ КОХАННЯ
А ЛИШ ТОСКА В МОЇХ ОЧАХ .
І ЗГАДУЮ ТОЙ ЧАС ЯК БУЛИ МИ УДВОХ
ТАК СТРІМКО ЛИЛАСЬ РІКА КОХАННЯ
ТАК ТИХО ШЕПОТАЛИСЬ
ТЕПЕР ЦЬОГО УЖЕ НЕМА .
ЖИТТЯ ЯК ЧОРНИЙ ЛИСТ ВИРВАНИЙ З АЛЬБОМУ
ВТРАЧАЄ СВОЮ СУТЬ І ПРАГНЕ ДАЛІ ЙТИ
А ТИ ВСЕ ДУМАЄШ ЯК ВИЖИТЬ
У СВІТІ ЗЛИДЕНЬ І ТОСКИ!