Тік-так,
тік-так
-Привіт!
Тік-так,
тік-так
-Що робиш?
Тік-так,
тік-так
Стандартні фрази
ми говоримо.
Тік-так,
тік-так
А потім на
особисте переходимо.
Тік-так,
тік-так
Кудись біжить час
в годиннику.
Тік-так,
тік-так
Стрілки рухаються вперед,
назад їх уже не вернеш.
Тік-так,
тік-так
Дальше продовжувати
я не стану.
Тік-так,
тік-так
Щоб дорогоцінні хвилини
не втрачати.
Тік-так,
тік-так,
тік-так
P.S.за годину до екзаменів.