Із відчинених дверей лунає музика,
Багато там гостей танцює гопака.
І келехи дзинчать від лагідних ударів,
Та тамада розмову враз про щось завів.
Усі в гучному ґвалті вітають ті слова,
І не цікавить, що вранці болітиме в них голова.
А музика вторить тому усьому ґвалту,
Нанесена гулянка на місцеву карту.
Багато часу, пліткарі, будуть смакувати,
Чутки про свято те, усім розповідати.
Але тих хто п’є зараз горілку,
Побачити доводиться їм так рідко.
А ті хто тут сидить, серед столів накритих,
Одягнених охайно, причесаних, умитих.
Не мучить ніщо, нехай те не цікавить.
Для них то не важливо, важлива лиш ця мить.