Ось і знову ми з тобою зустрілися. Але цього року ти не таке , як торішнє... А почалося все з весни...
Весна цього року, як ніколи для нашої місцевості, була з дощами. Я вже й не пам"ятаю такої весни. І ось дощик за дощиком зрошував спраглу землю, наповнював її довгоочікуваною вологою, додавав сили до життя . А життя розквітало, спочатку бруньками, потім квіточками та листочками , смарагдовою травицею ,сонячними кульбабками.
Щодня, проходячи однією і тією ж дорогою , ми не бачимо цієї краси, не відчуваемо подиху весни, бажання до життя. Але з часом помічаємо , що навкруги все змінилося, все грає веселими кольорами, манить нас у широкі степи духм"яним ароматом трав...
Ось і літо настало... Навкруги все міниться різними кольорами веселки. Таке чисте блакитне небо, червоні маки поміж пшеницею, жовте поле гірчиці , синє василькове поле...
Не пройде багато часу, як ця краса зміниться і ми пожалкуємо за минулими днями. Тому радійте кожному новому дню, кожній хвилині, що нам дарує ця прекрасна пора року.