Негаданно з"явилась ти в моїй душі,
Я спати вже неможу уночі.
Все з кожним днем я думаю про тебе,
І серце моє лиш одне для тебе.
Та в тебе другий є,не я!
Тепер самотнім знов лишився я.
Нічим собі я незараджу й непоможу,
Та як тебе кохану я забути зможу?
Я хочу щоб ти знову повернулася до мене,
Ти пам"ятай що я один лише для тебе.
Напевне й досі любиш- я незнаю,
Ти будь зімною- я тебе кохаю!
Та може це в мені є щось нетак,
Тай через це все сталося оттак.
Скажи- і як мені без тебе бути?
Мені тебе хохану незабути.
Нехай помру від самоти,
Бо кращої за тебе незнайти!