"Я не буду малювати,
я буду писати".
Вона ні в чому себе не пробувала,
вона лише писала.
І чужа думка її не цікавила,
і загальних правил вона не дотримувалась.
Її не брали на жоден конкурс
але вона не переставала писати...
вона писала
і не здавалась.
Я буду, як вона...
писатиму і не здаватимуся.