Я- справжня невихована, простоволоса і захоплена життям.
Я -спражня захоплена людьми, закохана і стомлена. Я- справжня- вільна істота, яка нікому нічого не винна. Я- справжня люблю читати, дивитись кіно, шукати там себе, уявляти як хтось мене любить.
Я-справжня не вмію бути носієм ідеї. Тільки на пів року помічником носія ідеї.
Кидаю старе, поглинаю нове, кидаю, не завершую до кінця, нове з часом стає гидким.
Я- справжня люблю розвиток і філософію, запах фарб і результати.
Люблю подобатись і не думати, не знати, що насправді одна з моїх масок припала комусь до душі.
Я- справжню важко любити і хочеться добряче стукнути патиком у бік, аби більше не сміла слухати "людей, що говорять про Бога"
Я- справжня люблю слухати скрипку і ходити до театру, не люблю малюватись, обирати одяг, купувати і рахувати.
Я- справжня боюсь стосунків, вірніше бути невільницею когось.
Я-справжня захекана і витріщена.
Я -справжня люблю коли мене обіймають по-справжньому.
Я справжня нюхаю землю, политу водою і допомагаю зривати персики.
Я справжня жива.
Я-справжню чекає багато роботи і щастя.