Усе їм мало м'яса за горбами -
Потрібно більше гнобити оцей народ
І не давати хліба цим голодним в рот,
Щоб потім ввечері піти з бабами!
Нехай життя закине нас на площу Ринок
І Львів най не цвіте та не росте,
Бо нам потрібно з Вас забрати все,
Щоб ви собі смиренно закулісно згнили.
20.09.2011 року Львів