Ти, Ти і тільки Ти. Мій Ангел, моя королева. Моя пристрасть. Моє життя... Ти та, яку я безмежно покохав, та не зміг втримати назавжди, на вічно. А жаль... Шанс був, та я ним не повністю скористався... Хоча міг. Міг, якщо б був розумнішим і не таким ....... спкійним і пофігістичним. Та це тільки маска для оточення. Для всього світу, щоб ніхто не знав, що коїться там, всередині. Десь глибоко в душі... Якщо вона звісно існує. Це був мій промах. Хоча інакше я й не міг. Якщо б не така моя поведінка і самоконтроль (хоч якийсь), то тут можлві два варіанти: 1. Психіатрична лікарня; 2. Той світ. Загробний. Світ, в якому ще не був і не буде жоден з живущих на землі. В цей світ пускають тільки по закінченню життя на землі.Ось так. Тож моя поведінка була вимушеною. Щоб не показувати всього того, що насправді відчуваю, що коїться з моїм внутрішнім світом... Та Ти цього не знала. Можливо здогадувалась, але не знала навпевне. Та це не важливо. Уже не важливо... Адже це все уже в минулому. А жаль... Я жалію, що втратив, але щасливий, що все ж було. Що були ці прекрасні миті, почуття. Хоча я тепер і не розумію, для чого були ті всі слова.... Для чого взагалі це все було?????????... Ааааааааааааааааа........... Хочиться крчати, ламати, трощити і нищити все і всіх навкруги... Ось те, що відбувається в мені. А ці думки... Як вони мене уже дістали. Вони вічно звучать в моїй дурній голові. Як вони мені набридли. Як же я хочу позбутись їх. Та не виходить. Не позбутись їх ніяк. Ну то нехай і будуть собі. Нехай. Цікаво, як Ти там? Як в Тебе справи? Як життя? Що Ти зараз відчуваєш? Які думки в Твоїй голові? Чи є ще в Тебе якісь почуття?... Та мабуть ні. Хоча... Невідомо. Та думаю що ні. Все. Я здаюсь. Я зламався. Я не можу більне з цим боротись. Занадто довго це все тривало і занадто багато сил і енергії пішло на це. Але тепер я видихся. Все. дістало, ОСТОЧОРТІЛО... ААааа...... Здаюсь. Пробте, та не можу більше. Хоча стоп, а перед ким я вибачаюсь?... А, точно, перед усіма вами. Пробачте... І ну вас всіх до дітька!!!!!!!!!!!!!!!..............