Як тяжко бути справедливим,
І зрозумілим багатьом.
Прожити так, щоб не судили
Твоє життя усі кругом.
Прожити так, щоб рівно й гладко.
І всім сусідам - "Добрий день!"
Прожити так. щоб не вскипіли
У жилах твоїх, як ненависть
Так і любов!
Ворони щоби не кричали...
Сороки десь у далині.
Одні вівсянки щоб співали...
А ще би краще - солов'ї!
У гості щоб усі ходили,
Пісні співали до зорі...
Пісні співали би веселі
І забували про сумні!
Хотілося б усе прожити
В дитячих мріях, як було...
Життя ж проходить чуть інакше...
І Богу дякуєм за то!