Не питай, чому мені так боляче,
Чом небо захмарене, а не сонячне.
Не питай, чом недописані вірші...
...Тому, що пустота і біль в моїй душі.
Розірванні сторінки в книзі, що звалась «Любов».
Пішла вона й назад не повернеться знов.
Змиває дощ усі наші питання і слова…
Колись були ми, а тепер уже нема…