Ти моя фізична "меломанія",
Ти моя духовна "меломанія",
Усі украв без відома думки
І змусив говорити пошепки.
Як легко я могла віддатись,
Дозволити собі тобі продатись?!
Втрачаю голову й реальність,
Не розуміючи усю фатальність
Того, що думаю й роблю.
Сама не знаю чи тебе люблю?
А все таки до тебе тягне
І моє тіло твого прагне
Торкнутись, лоскотати, цілувати,
Оці хвилини щастя рахувати
Й позначити той день в календарі,
Де помремо удвох уже старі…