Поснули…
Під тихий шепіт лицемірної брехні.
Спите…
Під звуки скрипок що виконують сім-сорок.
Насниться…
Світло десь далеко у пітьмі.
Прокинетесь…
А вам уже за сорок!
Прокинетесь..
А сил уже нема.
Злякаєтесь…
І страх не подолати.
Замислитесь…
А всюди тільки тьма.
Підкоритесь…
І знову треба спати.