Цінуй життя уже сьогодні...
Бо вчора ти був все,а зара вже ніхто,
Ще й руки немічні й холодні...
І вічна мука,як страшне тавро.
Цінуй допоки ти ще в силі,
Цінуй,ще ж світ сміється навкруги.
Цінуй любові й щастя хвилі,
Тай ніжність й райдуги й дуги.
Цінуй допоки сонце світить,
І птахи розлітаються у мить.
Твоє серденько ж вогник гнітить,
Душа хай більше не болить.
Цінуй бо я уже не плачу,
Цінуй,цінуй понад усе...
Цінуй я ж білу стежку бачу,
Ціную я життя,бо є уже усе!