Ніхто не дзвонить…
Ніхто не пише…
Нікому не потрібна…
А якщо померти, плакати будуть?
Напевно ні…
А може???
А може і ні???
А може хтось зрадіє???
Зрадіє!!!
І не один….
А ти???
А ти напевно заплачеш…
Ну і що???
Не варто…
Я не та, яка тобі потрібна…
Я інша, зовсім інша…
На плач…
Все минає, і це мине…
Ні… Нетреба сліз, вони ніщо.
Очі будуть боліти, не гарно виглядатимеш…
Не плач, ти не винний, я сама захотіла, так потрібно…
Буде в тебе інша, та в якої не буде проблем і яка буде присвячувати всю себе лише тобі…
Тобі…
Повір, я не та…
Не та…
Не плач…
Адже мені ніхто вже не напише….
Ніхто не подзвонить…
Нікому вже не потрібна….
Плакати вже ніхто не буде…