Буває - за хвилину все життя
Перед очима вітром пронесеться,
Й подумаєш, що в точку прибуття
Тобі дістатись так і не прийдеться.
І все, що зараз відбулося швидко,
Є знаком для подальшого шляху,
Життя людське - подій найтонша нитка,
Відрізок долі, змотаний в клубку.
Згадаєш все, що зроблено тобою,
І що тобі вже мабуть не зробить,
Побачиш блискавку-дугу над головою,
Й обличчя, що даровані на мить.
Кохання перше пролетить стрілою,
Батьки і діти, рідні голоси,
І Образ, що завжди носив з собою,
І - що хотів ти, все, що ти просив.
Живіть достойно, гідно і правдиво,
Несіть тепло і щирість у собі,
І пам"ятайте, що життя - це диво,
Що випрошене в Бога у мольбі...
Живіть достойно, гідно і правдиво,
Несіть тепло і щирість у собі,
І пам"ятайте, що життя - це диво,
Що випрошене в Бога у мольбі...
Не смію не погодитися, воно так і є, але людина це така істота ,яка не цінує те що має і все....як навчити інших бачити красу у всьому....просто деревце ти проходиш повз нього і от дерево як дерево але маленька дитинка бачить у цьому щось більше правда...нехай же ж дитина навчить нас а не ми дитину...і брехня коли кажуть : " ти ще дитина і не знаєш що таке любов" Бренхня вони самі то забули якими колись були і яким святим було те почуття а не те що зараз
Невгамовний відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Чомусь так створив нас Господь...Шкодуємо, коли втрачаємо...Це - щось сильніше за нас..
А любов - вона, звісно, є...
І якщо Ви тримаєте в серці подібні почуття - бережіть їх, вони - неповторні, нікому і ніколи не давайте забруднити їх, не пускайте в серце хамів і брехунів...
І нехай пощастить Вам у житті і Ви знайдете дійсно свою половинку!