І бачила картину я
В моїй уяві вона була.
Така великая труба
Над планетою Земля була.
Великий міх у ньому
У пилососі цьому.
Всі наші темнії діла.
Все зло: слова і злоба і війна
Все негативне вбирає тут вона.
На грані взриву вже цей міх.
І, те, усе, що накопичене було
Нам на голови впаде воно.
Коли це станеться тоді,
Не буде світла на землі.
Земля не буде жити,
А буде існувати.
І все на ній, що є живе
Буде помирати.
І буде це тривати
Три роки і три дні...
...Коли це станеться
не сказано мені.