Грім гримить, вода клекоче,
подивися мені в очі:
що тепер ти бачиш в них?
Не любов? А що ж? Затих..
Мій подих, моє серце
не болить вже, візьми скельце
й зажени собі під шкіру, -
може знатимеш як це боліло.
Зупинись... Забудь мої слова.
Йдемо далі. Болить голова...
Я вже не знаю, що таке любов.
Я загубив її, я загубився знов.
"Що відчуваю?", - тихо ти спитаєш.
Що відчуваю?! Ти хіба не знаєш?
Аж нічого...
Все затерпло всередині,
кров моя густіша стала нині,
у моїх тоненьких венах,
не дивися так на мене!
Я не знаю, що робити, що казати,
куди бігти, кого звати...
Так хотів би повернути ті часи,
де ми з тобою... Поясни!
Як же так воно все вийшло...
Та знову раниш мене сміло,
словами: "Все, прощавай,
тут мені направо, а тобі наліво..."
Head Like A Hole відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Та ні Просто тут так вийшло.. Розірваний ритм, взбито все трохи.. Треба, правильно читати: то пошвидше, то навпаки.. Треба буде якось начитати і викласти.. А то не всі розуміють. Хвацько - це в якому плані? Просто цікаво, що саме сподобалося.. Чи просто загалом? Дякую за коментар.