Мертве місто
біля бурхливого моря
в ньому так тихо і пусто
де-не-де є проблиски горя..
Смерть там косить людей
мов прив*ялу траву восени
Не визнаючи їхніх ідей
пробирається в чужі сни.
Залишає солодку гілочку скрути
не йди мій друг туди
тобі цього не оминути
Там ж скрізь гіркі плоди
солодкої отрути..
Мертве місто
біля бурхливого моря
служить людям часто
слухачем чужого горя..
Знедолених, розчарованих і бідних
всіх сприймає
мов жителів рідних.
У кожного спустошеного вікна
смерть ходить кульгаво
Безжально людей косить вона..
Спокійно..величаво.
Не йди,мій друг, у мертве місто
біля бурхливого моря
В ньому,як у моїй душі-пусто
де-не-де є проблиски горя..