Хм, ти знаєш, а в мене сьогодні замерзло моє волосся …
Хм, ти знаєш, а в мене сьогодні замерзло моє волосся.
Був густий туман через який було навіть дихати важко,
Наче смола від цигарок в легенях там і залишилася,
І тридцяти градусний мороз який обпікав мої руки навіть в рукавицях.
Та мені було якось однаково по барабану,
Хай би і дощ пішов чи якесь бидло мене побило,
Все стає на задній план коли я починаю думати про тебе,
І я догадуюсь що б ти зараз сказала: Ти вмієш думати, хм, це так мило.
Я розумію твої жарти, а ти мої не дуже,
Я стараюсь тебе не образити правда-правда,
Просто так виходить що в мене такий характер,
Ну такий,
Як твоя губна помада,
Мене можна витерти і поставити,
Кинути в косметичку і забути,
Купити нову, а мене віддати,
Написати на склі записку або продати,
Ось тільки в мене почуття є,
Правда-правда ...