Не бажаю більше любити!
Роздала по частинкам душу!
Нема сили більше горіти,
Я давно вже потухнути мушу.
Я хотіла втікти від світу,
Я шукала ключі наволю.
До "наркотика" тягне магнітом,
А ти - просто таблетка від болю.
Як знайти нам той час і то місце,
Де ми зможем себе звільнити?
Я піду де лікує відстань,
Ти залишешся тут курити...