Все ми відчуваємо. Мріємо, бажаємо.
Все аналізуємо, але то даремно.
Але це даремно, якщо ми не знаємо
як здійснити мрію нашу потаємну.
Коли помиляємось - більше в нас тривоги,
більше почуття стає, і немає змоги,
лиш єдиний смуток нам відображають
очі вечорові... вони не згасають!
Ти поглянь на неї, не відводь уваги,
спроможись помітить в ній ті почуття.
Ти відчуй, бажай її, проаналізуй її,
і здійсни цю мрію для свого життя!