Як добре у парку на лавці сидіти,
Дивитися на молодесеньких мам,
Як їх безтурботні всміхаючісь діти,
Дають позитивний заряд буйним дням.
Як добре у полі послухати вітер,
Почути грайливі мелодії жнив,
Думками із пташкою поряд летіти,
Дивитися з неба на гай колосків.
Як добре пройти під дощем по стежині,
Ногами помірять калюж глибину,
Махати рукою знайомій людині,
Щоб та парасольку зложила свою.
Як добре на річці вірші почитати,
Під шепіт води уявляти думки,
Солодкії рими посмакувати,
Запити повітрям несхожі смаки.