Життя — цікаве та сумне.
Життя — вкрай довге і одне.
Життя — дорога до висот.
Життя — немає без турбот.
Життя — водночас сонце й сніг.
Життя — немов смачний пиріг.
Життя — це театр, ми актори.
Життя — стихія, синє море.
Життя — це сад квітучих мрій.
Життя — коловорот подій.
Життя — у літні дні роса.
Життя — це перш за все краса.
Життя не можна не любить!
Цінити треба кожну мить!