Ти не повіриш, але я більше не та,
Сліпою правдою впиваєшся в мої уста.
Ти не повіриш, але світ зійшов із рейс,
Краплина світла увінчала його день.
Нехай горять роки в безумстві слів,
І в мріях губляться уривки снів.
Зійшло із колії моє життя
Ти не повіриш, але я уже не та.
І те що вчора було неминучим,
Сьогодні – тільки попіл мучень.
Пророки склали мою долю в пазл,
Розбили віру у святий алмаз.
І трохи пафосу у твоїх жилах
Вкраде жагуча пристрасть дива.
Хай не повіриш, але ти більше не той,
В житті без правил не рятує зойк.