Ось і закохались ми з тобою
твоє тепло я в серці збережу
не будемо ділитися журбою
на край світу я з тобою піду
будемо долати ці перешкоди
котрі для нас хтось будував
нехай обминають нас ці біди
котрі для нас хтось зберігав.
***
Лиш Ангели нас збережуть
бо кохання в нас єдине
та під крила свої сховають
бо кохання в нас взаємне
як буде в нас обох надалі
ми цього не знаєм
не будемо блукати в темні далі
нехай кохання наше завжди зберігаєм.
17.11.2003р.