якщо ти хочеш зникнути то прошу на невизначений термін
без надання мені надій на порятунки потопаючого сну
щоб абсолютно...щоби стати в мені просто перетертим
щоб вже не повертало мою пам"ять в ту розірвану весну
якщо ти йдеш тоді будь ласка гримни словом і дверима
залиш на столику горнятка з недопитим і пекучим смаком кави
і я пробачу...ти добився цього вчинками й зеленими очима
і тим що так нечасто але був моїм до розпачу ласкавим
і не вертайся...я благаю ти ніколи тільки вже не повертайся
мої думки такими чистими були лише до тебе і вві сні
я тільки прошу...ти таким як є навічно залишайся
таким яким ти був...тоді як розчинявся у мені