Мовчіть,
Мовчання – це найкращий помічник.
Кричіть,
Щоб доля вас почула.
Живіть,
Й живими будете завжди.
Любіть,
Щоб про серце ви не забули.
Пишіть,
Щоб почерку життя не втрачати.
Ідіть,
Щоб довше по життю іти.
Простіть,
І будуть вам прощати.
Дишіть,
Щоб дихати не розівчились ви.
І що б не було, - не здавайтесь,
Життя повернулось – за ним повертайтесь умить.
Добро даєте – назад сподівайтеся.
Творіть же життя, учіться творить!