В день буденний ми зійшлися
Десь на лавці без табу.
Подивилася, щось пишеш я цигарочку палю.
Я до тебе не торкаюсь в очі з коса не дивлюсь
І для тебе не вдягаюсь, гола поруч не ходжу.
Ти за спиною тягаєш свій життєвий шлях,
Де когось ти роздягаєш,
На когось наводиш страх.
Ти мовчиш не зачепаєш,
Я цигарочку палю
Погляд свій не відкриваю
І в думках кіно кручу…
Ніби вдвох ми напилися незнайомі і чужі,
Наші руки так сплелися як голодні дві душі.
Ти не скажеш свою назву,
Познайомляться вуста,
В нас з тобою все й відразу
Ти чужий і я чужа.
І для чого ті розмови й ті пусті смішки?
Коли ми з тобою голі і такі близькі.
Та кіно моє минає і без титрів саме смак,
Коли хтось чужий проходить
Я затягую табак.
25.03.2012 час 16:57